Een luxe uitstap naar Gent

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Gent is een sfeervolle stad met historische gebouwen en pleinen, prachtige gevels, gezellige winkelstraten en terrasjes, fraaie musea en de bijzonderste plekken om heerlijk uit eten te gaan. Wilt u van uw bezoek een luxe uitstap naar Gent maken? Dan bieden wij van Starlight de mogelijkheid om te genieten van één van onze arrangementen op een luxe boot. Het leuke aan twee van onze arrangementen is dat er ook snelvaartzones inbegrepen zijn waarbij de snelheid kan oplopen tot wel 60 km/h. Lekker met de haren in de wind, alle dagdagelijkse zaken even achter je laten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bij een luxe uitstap naar Gent hoort een boottocht

Een luxe uitstap naar Gent is pas compleet met een boottocht in een luxe boot van Starlight. Deze luxe boot is van alle gemakken voorzien, zoals een living met salon, een complete keuken, een toilet, airco/verwarming. De cockpit buiten biedt plaats aan maximaal acht personen en heeft ook een buitendouche. Onze firma voor botenverhuur doet alles om ervoor te zorgen dat u samen met uw familie, vrienden, collega’s of zakenrelaties kunt genieten van al het moois dat Gent en de Leiestreek te bieden hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hebben we u weten te inspireren wat betreft een luxe uitstap naar Gent en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze arrangementen voor een originele daguitstap? Of wilt u liever een arrangement op maat laten verzorgen? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Samen met u maken we van uw luxe uitstap naar Gent een uitstap om nooit te vergeten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be. Lees ook zeker meer info over ons.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat