Boot huren voor een dag in Gent?

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Op het water is het extra genieten van het gevoel van vrijheid. Dit ervaart u zelf door een boot te huren in Gent. Houdt u van luxe? Kies er dan voor om een luxe boot te huren in Gent van Starlight. Starlight staat niet alleen bekend om de luxe boot met schipper, maar ook om arrangementen op maat, sfeervolle muziek, lekkere hapjes en drankjes en de mooiste vaartochten naar pittoreske locaties en ongerepte natuur. Wij zijn dus de perfecte aanbieder om een boot te huren voor een dag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Luxe boot huren in Gent voor maximaal 8 personen

Wanneer u een dagje, een weekend of op vakantie bent in Gent, kan en mag een boottocht op de Leie niet ontbreken. Om het water te verkennen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een grote rondvaartboot met gids, voor een vaartocht per kano of voor een vaartocht op een luxe boot. Voor het huren van een luxe boot in Gent bent u bij Starlight, ons bedrijf voor botenverhuur, aan het juiste adres. Wij bieden exclusieve vaartochten aan voor groepen van maximaal 8 personen. Zo kunt u intiem en gezellig een boot huren voor een dag in Gent.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij ons kunt u zowel particulier als zakelijk een boot huren in Gent. Of u nu een onvergetelijk familiefeest, vriendenuitje of teamuitje wilt organiseren: wij denken graag met u mee over uw luxe uitstap. Informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden om een luxe boot te huren in Gent. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be. Samen met u zorgen we voor een dag om nooit te vergeten.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat