Origineel bedrijfsevenement of daguitstap naar Gent

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Gent is een sfeervolle stad met vele cultuurhistorische gebouwen, musea en een sfeervol uitgaansleven. Het is de ideale locatie voor een originele daguitstap, omdat de stad tot aan de rand gevuld is met een rijke geschiedenis, cultuur en een trendy stadsleven. Ook wanneer u van plan bent om een origineel bedrijfsevenement te organiseren, is Gent de perfecte uitvalsbasis. En in deze waterstad kan en mag een vaartocht in de Leiestreek niet ontbreken. Wij van Starlight zorgen voor een originele daguitstap in Gent. Het wordt in ieder geval een originele daguitstap om nooit meer te vergeten!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Op zoek naar een originele uitstap in Gent?

Bent u op zoek naar een originele uitstap of origineel bedrijfsevenement in Gent? Dan is een vaartocht een perfect idee. Voor een luxe vaartocht naar de meest pittoreske locaties bent u bij onze firma voor botenverhuur aan het juiste adres. Met onze luxe boot met schipper varen we u en uw gezelschap van maximaal acht personen over de binnenwateren van Gent en de Leiestreek. Bij ons heeft u de keuze uit een vaartocht van vier uur, van zes uur of van acht uur. De vaartocht van zes uur en acht uur is ook inclusief snelvaartzones waarbij de snelheid kan oplopen tot wel 60 kilometer per uur. Dát is pas een originele daguitstap in Gent.

Jouw daguitstap naar Gent begint hier

Wilt u uw originele daguitstap of origineel bedrijfsevenement naar Gent echt uneik maken? Neem dan contact op met Starlight. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden voor een originele uitstap in en rond Gent en de Leiestreek, bijvoorbeeld een boottocht met eten. Wij zorgen ervoor dat u de echte Gentse specialiteiten, zoals de Gentse waterzooi of een Gentse stoof, op of naast het water kunt nuttigen. Dit in combinatie met het speciaalbier Gentse Strop, wat wilt u nog meer?

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden? Heeft u vragen? Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Of wilt u direct een datum reserveren voor uw originele daguitstap of bedrijfsevenement naar Gent? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat