Boottocht over de Leie met eten

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Laat u betoveren door de schoonheid van de Leie en de bijbehorende omgeving. Kies voor een boottocht met eten over de Leie en vaar door dit prachtige landschap, ontdek de mooie dorpen en hun schilderachtige omgeving. Eén van onze boottochten over de Leie komt zelfs tot in het centrum van Gent. Zo hebben wij een boottocht met eten die vier uur duurt, maar ook boottochten van zes uur of acht uur. Gezellig eten en drinken kan en mag dan tijdens zo een boottocht natuurlijk niet ontbreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Van een borrelplank tot een complete maaltijd

Bij firma gespecialiseerd in de verhuur van boten heeft u wat betreft een boottocht over de Leie met eten de keuze uit diverse mogelijkheden. Van een borrelplank tot een complete Gentse maaltijd: alles behoort tot onze mogelijkheden. Vindt u of iemand uit uw gezelschap het leuk om zelf te koken? Ook dat kan op de luxe boot van Starlight. Onze boot beschikt, naast een living met salon, ook over een keuken met koelkast, twee kookplaten en een microgolfoven. De cockpit biedt eveneens acht zitplaatsen, een extra koelkast met een vriesvakje én zelfs een buitendouche.

Boottocht met eten: onze arrangementen op maat

Of uw voorkeur voor een boottocht over de Leie met eten nu uitgaat naar echte Gentse lekkernijen of gewoon een lekkere borrelplank: Starlight denkt graag met u mee. Voor een boottocht met eten bieden wij arrangementen op maat aan. Afhankelijk van uw wensen, de wensen van uw gasten, eventuele allergieën, intoleranties en dieetwensen stellen wij een leuke culinaire boottocht samen. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Dit kan telefonisch via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be. Bekijk hier alvast enkele sfeerbeelden.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat