Culinaire boottocht

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Een dagje Gent is een dagje genieten op alle mogelijke vlakken. Zo staat Gent ook wel bekend als de waterstad én blinkt de stad uit op culinair vlak. Hoe tof is het deze beide vlakken met elkaar te combineren tot een culinaire boottocht? Vaar over de prachtige wateren van de Leie en geniet van al het lekkere eten dat Gent te bieden heeft. Voor een culinaire boottocht bent u bij Starlight aan het juiste adres. Wij bieden diverse standaard mogelijkheden, maar ook arrangementen op maat aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ook in andere Belgische steden beschikbaar

Starlight organiseert niet alleen culinaire boottochten in Gent en de Leiestreek. Met onze luxe boot doen we ook Brugge of Kortrijk aan. Na jaren op de Middellandse Zee en in Spanje gevaren te hebben, begon het bij Luc de Geyter, de kapitein van Starlight, ook te kriebelen om de binnenwateren van België te verkennen. In 2022 startte hij met de verhuur van boten en het aanbieden van rondvaarten, zoals een culinaire boottocht, op de Vlaamse waterwegen.

Meer informatie over een culinaire boottocht?

Begint u al te watertanden bij het denken aan lekker eten op een luxe boot? En wilt u graag meer informatie over een culinaire boottocht? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be. Of u nu zakelijk of particulier op zoek bent naar een culinaire boottocht: samen met u creëren we een arrangement op maat en maken we er een boottocht van om nooit te vergeten.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat