Boot varen op de Leie

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Een dagje, weekendje of vakantie in Gent en omstreken is pas compleet door te varen op de Leie in Gent. Wilt u graag met een schipper op een luxe boot varen op de Leie? Dan bent u bij Starlight aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als schipper kennen wij de binnenwateren van België als geen ander. Tijdens het varen op de Leie in Gent laten wij u uitsluitend het neusje van de zalm zien, proeven en ervaren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

De mogelijkheden van een rondvaart in Gent

De Leie is een rivier in Noord-Frankrijk en België. Het is een zijrivier van de Schelde en mondt uit in de stad Gent. Wilt u graag met een boot op de Leie varen? Wij bieden diverse mogelijkheden voor een rondvaart in Gent aan:

 • De Oude Leie
  Deze rondvaart in Gent duurt ongeveer vier uur en is enkel traagvaart. De prijs is 545 euro.
 • De Oude Leie XL
  Deze rondvaart in Gent duurt ongeveer zes uur waarin ook drie snelvaartzones inbegrepen zijn. Gedurende deze rondvaart varen we op de volledige Leie in Gent. De prijs is 995 euro.
 • De Oude Leie XXL
  Deze rondvaart in Gent omvat De Oude Leie XL plus een tocht door een stuk van de stad Gent. Deze tocht duurt ongeveer acht uur en bevat ook vier snelvaartzones. De prijs is 1.195 euro.
 • Gent Centrum
  Deze rondvaart in Gent vaart door het centrum van de stad. De tocht duurt ongeveer drie uur en omvat één snelvaartzone. De prijs is 445 euro.

Bent u geïnteresseerd in één van bovenstaande mogelijkheden voor een begeleide boottocht? Of wilt u liever een arrangement op maat om met een boot te varen op de Leie? Ook dat is voor onze firma voor botenverhuur geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u meer informatie over het varen op de Leie in Gent met een luxe boot? Of bent u al overtuigd van de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Vraag dan of direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Dit kan telefonisch via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be. Wij denken graag met u mee en maken er gegarandeerd een rondvaart in Gent van om nooit te vergeten.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat