Begeleide boottocht door Gent met schipper

Culinair arrangement
Luxe boten
Arrangementen voor groepen


Naast mooie historische weggetjes kenmerkt Gent zich ook door de mooie waterwegen. Middels een begeleide boottocht ziet u Gent vanuit een nieuw perspectief. De schipper navigeert u door De Leie en voorziet u van informatie en anekdotes over de mooiste bezienswaardigheden onderweg. Van de mooie Sint-Baafskathedraal tot 13e-eeuwse kloosters. Vergeet tijdens een boottocht met schipper van Starlight uw fototoestel zeker niet, want alles wat u te zien krijgt is het fotograferen meer dan waard.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Reserveer een boottocht met schipper

Lijkt een boottocht in een luxe boot in Gent en de Leiestreek u geweldig? Maar beschikt u, of iemand van uw gezelschap, niet over een vaarbewijs? Dat is bij onze firma voor botenverhuur geen enkel probleem. Bij ons boekt u eenvoudig een boottocht met schipper. Luc de Geyter is de kapitein van Starlight. Sinds 2022 biedt hij rondvaarten op de Vlaamse waterwegen aan. Bij ons boekt u exclusieve boottochten voor groepen van maximaal acht personen. Op een begeleide boottocht door Gent vertelt hij u alles over Gent en de Leiestreek.

Informeer naar de mogelijkheden

Lijkt het u leuk om de Belgische waterstad Gent vanaf het water te bewonderen? Dan bent u bij Starlight aan het juiste adres. Voor een begeleide boottocht door Gent of een boottocht met schipper zit u bij ons helemaal goed. Wilt u uw begeleide boottocht uitbreiden met één van onze arrangementen of wilt u meer weten over de culinaire mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 476 35 10 88 of per e-mail via info@starlight.be.

ONTDEK

ONZE TROEVEN

Mooie boot

Pittoreske locaties

Ongerepte natuur

Sfeervolle muziek

Uniek & onvergetelijk

Arrangement op maat